oanna 2007-07-04 13:15
salut,costi,intotdeauna am zis ca pozele tale sunt mai potrivite pentru earth:).expunere mai mica(gasesti in setarile din modul manual),neaparat,mai ales daca pozezi in miezul zilei,in aer liber.cred ca locul asta merita foarte multe poze.
numai bine:)
|
||||
|
||||
![]()
Salut Oana!
Mulţumesc pentru vizită şi aprecieri. Evident, se vede că sunt începător. De aceea, te rog să-mi spui în ce sens sunt mai potrivite pentru earth. Am realizat mai multe fotografii, dar toate au aceeaşi calitate. Cu prietenie, Costi. |
|
||||
|
||||
![]()
toti am fost la inceput asa ca ma bucur sa dau informatii care si mie mi-au transmise de cei cu mai multa experienta.
imaginile care prezinta obiceiuri,arhitectura,sarbatori etc.sunt mai bine primite aici decat pe lens.asta numai in cazul in care nu vrei sa le prelucrezi foarte mult in photoshop.asta vream sa spun in legatura cu pozele tale care-s mai potrivite pe TE. continua sa postezi,indiferent de calitate.o sa primesti si critici constructive,asa incat sa inveti sa te folosesti cat mai bine aparatul pe care il ai. numai bine,eu n-o sa fiu pe-aici vara asta:)vacanta placuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Să te distrezi bine pe unde te duci. Mulţumesc pentru sfaturi şi te aştept din vacanţă cu alte "lecţii".
|
![]() |
Thread Tools | |
|
|