Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great atlantida 2007-09-07 13:20

Супер перспектива, не знам од кај ги откриваш овие места, секогаш се чудам кога ќе прочитам каде е сликано и си велам ајде пак каде е тоа, а 100 пати сум била таму:) Многу се убави и природни боите како што рече Џула.
Петка ти е објективот, ти завидувам:) За што го користиш поларизаторот и од каде може да се купи? Не ми се јасни тие работи како на почетник, за што се користи поларизатор, а за што сончеви филтри итн...помош би била повеќе од добредојдена.
Поздрав,
Гордана

  #1  
Old 09-08-2007, 01:40 PM
tale's Avatar
tale tale is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 29
Default To atlantida: zaboraviv

Zaboraviv, za da go vidis efektot na vodena povrsina posetija fotografijata "Uranopoli tower" vo mojata galerija i zabelezi sto se slucuva so boite na moreto...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:02 PM.Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH